Trainers JacobLeerhuis

Het JacobLeerhuis heeft een flink aantal trainingen voor bij- en nascholing ontwikkeld. Op termijn zullen wij deze trainingen op deze site presenteren onder de naam 'Catalogus'. Deze trainingen zijn op open-inschrijvingsbasis te boeken en hebben een vooraf bepaald vast karakter.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je een training wilt organiseren die net even anders is dan het vaste aanbod. In dat geval ontwikkelt het JacobLeerhuis graag een training op maat. Samen met de opdrachtgever stellen wij een programma samen dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Voor een maatwerk-traject maken wij altijd een offerte die wij aan de opdrachtgever sturen. Op deze manier is duidelijk wie bij een maatwerk-training waarvoor verantwoordelijk is en wat de kosten van een traject zijn.

Voor maatwerk-trainingen die vooral gericht zijn op de toepassing van instrumenten die wij binnen de Stichting Sint Jacob gebruiken en hoe we daarmee in ons werkproces mee omgaan werkt het JacobLeerhuis samen met een aantal trainers. Onder deze pagina staat een korte beschrijving van deze trainers en kan je bekijken wie wellicht het beste aansluit bij je wensen.

Wanneer je met een van de trainers wilt werken, laat het ons even weten, zodat wij kunnen ondersteunen bij het opzetten van trainingen.